Image
Image

Mi az a szelfigép?

Egyedi tervezésű, számítógép vezérelt, azonnali képnyomtatásra képes, érintőképernyős fotóautomata.
 
A modern és dekoratív fehér dobozban a legmodernebb technikát képviselő képalkotási eszközök kerültek beépítésre (csúcsminőséget képviselő Canon DSLR fényképezőgép, ipari nyomtató), a kompromisszum mentes minőség eléréshez.
 
A szelfigép képes bármilyen wifi, 4G, 5G hálózathoz csatlakozni, így a készített képeket digitális formában is továbbítani tudja a felhasználó e-mail címére, vagy a facebook profiljára.
 
Fotóautomatánk két féle, saját fényforrással rendelkezik. Egyik egy halogén izzó által biztosított állandó fény, a másik pedig maga a villanó fény (vaku), mely segítségével állandó és magas képminőség érhető el. 
Image

Hogyan működik?

Érints meg az indító gombot az érintőképernyőn és pózolj a barátaiddal! Pár másodperces visszaszámlálás indul, mely közben a kijelzőn láthatod magad és barátaid.
 
A visszaszámlálás után a vaku elvillan, a fényképezőgép pedig exponál és már el is készült az első fénykép. A kész képet a szelfigép meg is mutatja a kijelzőn.
 
Ez a folyamat megszakítás nélkül még két alkalommal megismétlődik. Így összesen egy ciklusban három darab kép készül, melyeket a készülék egy egyedi grafikával ellátott kollázsra helyez és pár másodperc után ki is nyomtatja azt kíváló minőségű és időtálló fotó papírra.
Image
Image

Ízelítő a szelfigépes fényképeink közül

Az alábbi fényképek mindegyikét fotóautómatánk készítette. A képminőségen túl érdemes megfigyelni a humoros kellékek sokszínűségét! 
Image

Szelfigép bérlés - ÁRAK

Három csomagot kínálunk, melyek minden tartalmi részben megegyeznek. A csomagok közti egyetlen különbség a rendelkezésre állás óraszáma. Így mindenki megtalálja a saját rendezvényéhez legjobban passzoló csomagot.

Amennyiben esküvőtök fotózását és/vagy filmezését mi végezzük a szelfigép bérlés árából jelentős árkedvezményt biztosítunk. Kérd konkrét árajanlatunkat ide kattintva!
Rendelhető extrák és hosszabítások
Zöld háttér (Chromakey): 15.000 Ft  |  Óra hosszabbítás: 15.000 Ft / óra
 
ÁRAINK MAGÁNSZEMÉLY MEGRENDELÉSE ESETÉN ALANYI ADÓMENTESEK - CÉGES MEGRENDELÉS ESETÉN 27% ÁFÁT SZÁMOLUNK FEL

Mirex a facebookon

Elérhetőségeink

Mirex Film & Foto
- Budapest / Dunaújváros -
Telefon: +36 70 341 6306
E-mail: info@mirex.hu
Levelezési cím:
2400 Dunaújváros, Bocskai u. 26. fszt. 1.

Közösségi oldalaink:

© 2024 Mirex Film & Foto. Minden jog fenntartva! Weboldalt készítette: Mika